VÅRA ÄVENTYR 

"För mig är ett äventyr något oförutsägbart, spännande och nervkittlande, något utanför det du brukar göra. Ett äventyr är en upplevelse som du ALDRIG kommer att glömma. En ny upplevelse. En äventyr är aldrig 100% bekvämt eller bestämt. Då är det inget äventyr. Det är det jag vill ge dig, ett minne för livet." 

- Lina Karlsson, Grundare No Connection

FREEBIRDS

TELEFONFRI PARWEEKEND

Älvdalen, Dalarna

En helg där du och din älskling lägger bort telefonerna,
kopplar bort omvärlden och återkopplar till varandra.
Ni bor i en stuga mitt ute i skogen, lagar tillsammans mat över öppen eld och väljer aktiviteter från eran bucketlist.

INTO THE WILD

ÄVENTYR FÖR ALLA 18+

12 - 18 JULI 2021

Älvdalen, Dalarna

Vi lever bara en gång, det händer just exakt nu. Det här är en hel veckas äventyr för dig som behöver en paus från vardagen, ditt uppkopplade liv eller helt enkelt för dig som vill vara med om ett oförglömligt äventyr! Vill du fylla batterierna med ny härlig energi? Träffa vänner för livet? Eller koppla bort dig från omvärlden en vecka för att istället återkoppla till dig själv. Du bestämmer, men nu är chansen här

Vi åker ut i vildmarken i 7 dagar och lagar tillsammans mat över öppen eld, åker kanot, sitter runt en lägereld och delar tankar, badar och bastar, mediterar, tältar, kör fyrhjuling och åker på björnsafari.

GO GIRLS

ÄVENTYR FÖR TJEJER 18+

27 - 30 MAJ 2021

Älvdalen, Dalarna

Detta är en helg för dig som behöver ny kraft, inspiration och motivation. Och till dig som behöver bryta mönster och göra någonting nytt. För dig som vill fylla batterierna med ny energi och dela tankar och upplevelser med andra tjejer. Vi kopplar av och kopplar bort den vardagliga stressen och upplever tillsammans ett äventyr.

REBORN

Ett betydligt lugnare äventyr. De här 5 dagarna är till för återhämtning, avkoppling och återkoppling till våra sinnen och oss själva. Vi stänger av omvärlden, all teknologi och åker ut till en vacker plats i skogen vid vattnet. Vi har inga måsten eller krav utan njuter fullt ut av det vi har runtomkring oss.

 

"Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world" - Harriet Tubman