WAVEL OG WÅRÅ

UNGDOMSLÄGER 13 - 15 ÅR 

19 - 24 JULI 2020

Älvdalen, Dalarna

Är du intresserad av att ta del av det älvdalska språket? Vill du träffa nya vänner, paddla kanot, vandra eller bada i ett vattenfall? Nu får ungdomar i Älvdalens socken chans att följa med på sommarens största äventyr.

INTO THE WILD

ÄVENTYR FÖR ALLA 18+

12 - 18 JULI 2021

Älvdalen, Dalarna

Vi lever bara en gång, det händer just exakt nu. Det här är en hel veckas äventyr för dig som behöver en paus från vardagen, ditt uppkopplade liv eller helt enkelt för dig som vill vara med om ett oförglömligt äventyr! Vill du fylla batterierna med ny härlig energi? Träffa vänner för livet? Eller koppla bort dig från omvärlden en vecka för att istället återkoppla till dig själv. Du bestämmer, men nu är chansen här

Vi åker ut i vildmarken i 7 dagar och lagar tillsammans mat över öppen eld, åker kanot, sitter runt en lägereld och delar tankar, badar och bastar, mediterar, tältar, kör fyrhjuling och åker på björnsafari.

BOKNING ÖPPNAR INOM KORT

 

GO GIRLS

ÄVENTYR FÖR TJEJER 18+

27 - 30 MAJ 2021

Älvdalen, Dalarna

Detta är en helg för dig som behöver ny kraft, inspiration och motivation. Och till dig som behöver bryta mönster och göra någonting nytt. För dig som vill fylla batterierna med ny energi och dela tankar och upplevelser med andra tjejer. Vi kopplar av och kopplar bort den vardagliga stressen och upplever tillsammans ett äventyr.

BOKNING ÖPPNAR INOM KORT

EVENEMANG

FÖRETAGSEVENEMANG

Vill du att dina anställda eller kollegor ska komma till jobbet med ny energi istället för ångest att de dansade på bordet på senaste personalfesten? Vill du att dina anställda verkligen ska stärka banden mellan varandra? Vi kan arrangera ett minnesvärt företagsevent som dina du och ditt team aldrig kommer att glömma! Självklart blir det utan telefoner, alkohol och droger. 

 

"Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world" - Harriet Tubman

 

EMAIL: INFO@NO-CONNECTION:SE

TELEFON: 0720337671

  • Facebook
  • Instagram
@noconnecti0n