top of page
DSC_3631.jpg

Ett retreat som ger dig utrymme att vila. 
Den här helgen vill vi att du lyssnar på vad din kropp & ditt sinne behöver. Låt den vackra vildmarken omfamna dig & fylla din kropp med lugn & ro.

 

VILA I VILDMARKEN

Om retreatet: 

Vila i vildmarken är ett retreat som innebär vila & återhämtning. Under den här helgen låter vi naturen lugna våra sinnen & vårt inre, vi släpper taget om tid och rum. Helgen innehåller mysigt boende, god mat & bastu med uppfriskande bad i Navardalen. På plats finns den magiska skogen som ni fritt kan ströva runt i & landa i precis när ni vill. Under helgen kommer ni också få möjlighet att vara med på lugna övningar som samtalscirkel eller enkla andning, yoga & meditationsövningar. Men allt är helt valfritt att vara med på. Ni styr den här helgen & är med på dom övningar som ni känner att eran kropp behöver. Vill man bara ligga & vila, läsa en bra bok, äta god mat & bara vara så är detta den perfekta helgen för dig.

Datum: 16 augusti - 18 augusti 2024

Vem kan boka detta? Alla över 18 år. 

DSC_3646.jpg

Vad ingår?

 • Boende 2 nätter i Navardalen

(Finns tre olika boendealternativ)

 • Frukost, lunch & middag ingår.  (Vilt & vegetariskt)

(Skriv gärna i bokningen om ni har någon specialkost, vi löser det mesta. All mat serveras & ni kan bara njuta.)

 • Tillgång till vedeldad bastu & bad i vackra Navardalsjön

(I bastun kommer det finnas naturliga hudvårdsprodukter som ni kan använda under helgen)

 • Tillgång till yogamattor & hängmattor

 • Tillgång till kanot, supbrädor & roddbåtar.

 • Valfria övningar & aktiviteter: 

- lugn morgonmeditation & enkla andningsövningar

- samtalscirkel i grupp 

- skogsvandring 

- lär dig att göra upp eld 

 • En välbehövlig paus & vila i skogen.

Boka din vila här:

Vi har några olika boendealternativ och priset för upplevelsen varierar beroende på vilket boende du önskar.

OBS! Ni betalar endast bokningsavgift på 1500:- nu. Resterande belopp betalas senast 30 dagar innan ankomst, skickas via faktura. 

 

Vildmarkslodge: I lodgen så finns det 5 små rum med totalt 12 bäddar. (Våningssängar) Här kan boka ett eget rum eller delat rum. 

Delat rum 4 bäddsrum: 3500:-pp  --> BOKA HÄR

Delat rum 2 bäddsrum: 4200:-pp  --> BOKA HÄR

Eget rum: 5500:-pp-​ --> BOKA HÄR

Glampingen: Vi har två stycken glampingtält. Ett tält med dubbelsäng & ett tält med två enkelsängar. 

Delat glampingtält 4500:-pp --> BOKA HÄR
Pris för två  (eget tält med dubbelsäng): 8990:- --> BOKA HÄR

Stugsviten: Denna mysiga stuga ligger en bit bort från resten av anläggningen. Denna stugan har en dubbelsäng och kamin. Stugsviten kan man boka om man är två personer som åker tillsammans på detta retreat. Stugsvitens pris gäller alltså för två personer. 

Pris för två pers i stugsviten: 10500:- -> BOKA HÄR

Helgen & upplägg

Fredagen - valfri ankomst mellan 14.00 - 16.00

Du väljer själv vilken tid som passar dig bäst att komma till oss på fredagen. Vid ankomst så kommer du bli väl omhändertagen, det kommer finnas te & kaffe samt gott mysfika. Vid ankomst kommer du att få lämna in mobilen och vi kommer visa dig runt & vart du ska bo. 

Sen kommer du att få landa i lugn och ro på platsen i din takt. 

När tiden känns rätt kommer vi att samlas i en välkomnscirkel där vi mest känner att vi får komma ner i varv. Här behöver man absolut inte prata alls om man inte känner sig bekväm i det. 

Efter detta så får ni göra precis det som ni känner för resten av dagen & middagen serveras någon gång under kvällen. 

Lördagen

 

Lördagen startar vi för dom som vill med enkla andningsövningar utomhus. För dom som hellre vill sova ut så kliver man in till den goda frukostbuffén i restaurangen. 

 

Under dagen kommer bastun att vara varm & vi kommer informera om de valfria övningar och aktiviteter man kan var med på om man vill. Sen utformar man sin egen dag utifrån sina behov och sitt mående. 

 

Lunchen serveras ute på dagen & middagen serverar vi på kvällen. Vi sätter sällan någon tid då tiden inte ligger i fokus. Vi kommer informera er på plats när maten serveras. 

 

Söndagen

Söndagen startar återigen med lugna andningsövningar utomhus innan vi går in för att äta en god frukostbuffé tillsammans och dricka en kopp nykokt kaffe eller te. 

Vi sätter igång bastun för dom som vill koppla av där en stund innan hemfärd.  Hemfärd ca 12-13 tiden.

Under hela helgen kommer vi finnas på plats för er & ta hand om er på bästa sätt för att ni ska trivas så bra som möjligt. 

Boknng
DSC_2898.jpg

Bra att veta

 • Ta dig hit: Du kan ta dig till Mora Station med både buss och tåg. Härifrån så kommer vi lösa en minibuss som tar er vidare upp till Navardalen för er som inte kommer med bil. (Ca 1h från Mora Station) Kommer du med bil så kommer vi skicka GPS koordinater eller karta så att du enkelt hittar upp till oss. Man kan också välja att ta följe med minibussen som åker från Mora station. 

 • Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs för denna upplevelse.

 • Alkoholfritt event: För maximal återhämtning är detta ett alkoholfritt evenemang. Vi vill att ni kommer hem med ny energi i både kropp och själ.

 • Koppla av och koppla ner:  Skärmfri policy -  Unna dig en skärmfri helg, släpp taget och upplev helgen med full närvaro. Telefoner lämnas in vid ankomst och fås tillbaka vid hemfärd. (Era anhöriga får ett nummer innan avfärd som dom kan ringa om det skulle vara något)

 • Säkerhet: Vi har tydliga säkerhetsrutiner för att du ska känna dig trygg.

 • Nödtelefon: Finns på platsen. 

 • Foto: Vi kommer att fota och föreviga upplevelsen. Bilderna skickas till dig efter helgens slut. Du kan även ta med egen kamera om du vill. Vill du inte vara med på bild så hojta till!

 • Kost: Kosten kommer varieras mellan vegetariska rätter och rätter från lokalt vilt. Vegetariskt alternativ kan lösas för alla måltider om önskas.

 • Hygien: Upplev en dusch på gammaldags vis genom att värma upp vatten i bastukaminen. Behoven utförs på våra mysiga dass. 

 • Mejlutskick -  1-2 månader innan kommer vi att skicka ut mer detaljerad information såsom vägbeskrivning, tips på packlista med mera inför helgen. 

bottom of page