FRÅGOR OCH SVAR

Har ni resegaranti?

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet. Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle bli drabbade av insolvens. 

 --> Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

--> Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos kammarkollegiet.

Vad händer om jag skadar mig eller tappar bort mina saker?

No Connection kan inte ta på sig ansvar för eventuella kostnader som uppstått vid skada eller förlust av personlig egendom. I händelse av sjukdom eller olycka som kräver evakuering av deltagare ligger betalningsansvaret hos deltagare själv. Vissa aktiviteter kan innebära risktagande om våra säkerhetsrutiner inte följs. Om skada skulle uppstå vid deltagande  vid våra aktiviteter som inte beror på felaktigt hanterande av material orsakat av oss kan No Connection inte hållas ansvarig. Det är bra att kolla över din olycksfallsförsäkring innan du du reser iväg på en resa. 

Finns det en nödtelefon om något skulle hända?

Absolut! På plats finns alltid en nödtelefon, en gammal hederlig knapptelefon där era närmaste anhöriga nummer finns och era närmaste anhöriga kommer få tillgång till det numret innan avfärd. 

Låser ni verkligen in våra telefoner?

Svar: Ja det stämmer, vi låser ALLTID in era skärmar & telefoner. Vår skärmfria policy är stenhård. Vi låser även in era klockor.

Men om jag smyger med mig en telefon eller padda i väskan då?

Svar: Varför bokar du då en skärmfri upplevelse? 

Hur är eran alkohol/drogpolicy?

Det är EJ tillåtet att ta med eller förtära alkohol & droger på något av våra äventyr med ledare dvs,

INTO THE WILD, GO GIRLS osv. 

Gällande freebirds: Det ingår inte alkohol i upplevelsepaketet FREEBIRDS. Vi kan dock inte styra eller bestämma om ni själva väljer att ta med er något att dricka då det är en helg utan ledare/guide. Vi tror & vet att upplevelsen blir bättre om ni skippar alkoholen & vi rekommenderar såklart det. 

Vi rekommenderar verkligen & önskar att ni undviker att ta med alkohol när ni bokar som familj. Vi tror på att barn mår bäst av att inte se sina föräldrar dricka & tror på att ni också får en bättre upplevelse tillsammans då.