"Återkommande vandrar sinnet tillbaka till upplevelsen jag hade djupt inne i skogarna, i Älvdalen. Återigen kan jag känna doften av skogen, tystnaden, trollskogen. Brasan, värmen, doften och det knarrande golvet i den oerhört mysiga stugan. Morgondoppet, bastun, den ljuvligt goda maten, energin och glädjes som delades sinsemellan. Vilken upplevelse! Avslutningsmiddagen... Kunskapen vi fick ta del av... Äventyren... Att hämta vatten i bäcken, och få smaka det mest klara godsmakande vattnet. Lägerelden och den gudomligt vackra spegelblanka sjön! Gitarrspelningen på morgonen... Jag kan känna hela upplevelsen rusa genom min kropp om och om igen! Denna skog, denna plats, talar så djupt till mig. Naturen; sådan oerhört vacker natur!  Jag kan inte sätta ord på hur stort inflytande denna upplevelse har haft i mitt liv. Jag är oerhört tacksam att få ha mött denna inspirerande Lina och hennes familj. Denna vecka var, när jag ser tillbaka på det, en vändpunkt för mig i mitt liv; livsförändrande. Det gav mig många insikter som lett till förändringar och förbättringar här hemma igen i mitt vardagliga liv. Oerhört välanordnad! Långt över förväntningarna! Dunderbra! "

- EMILIA 19 ÅR , INTO THE WILD 

"Det var ett av de roligaste äventyren jag varit med om. Skönt att bara lämna mobilen, åka ut i skogen en vecka och bara umgås med nya och gamla vänner. Trots kyliga nätter i tentipit och bad i dyan så var det kul. Mysigt att bara glida runt i kanoterna, laga mat över öppen eld, spela kort på kvällarna och bada med vänner. Kommer aldrig glömma detta äventyret. "

- SIRI, UNGDOMSLÄGER 

"Jag hade en helt fantastisk vecka som var mycket proffsigt och genuint ordnad. No Connection gav mig en helt ny typ av återhämtning. Det var otroligt befriande att vara utan telefon och klocka, men även att få lära känna naturen i Sverige och uppleva så fin gemenskap med andra där alla hade fokuset att där vi befinner oss är det viktigaste. Älvdalen är en gömd pärla och det var en ynnest att få testa många roliga aktiviteter i en så inspirerande och vacker miljö. Jag kände mig mycket väl mottagen och rekommenderar alla som har möjlighet att testa denna upplevelse."

- SVEA 33 ÅR, INTO THE WILD 

"Jag tyckte det var kul att vara med kompisar som jag sett förut och så var det jättebra ledare som var sådär nice lixom. Det var också skönt och mysigt att vara utan mobilen ett tag. Jag hade jättekul, jag rekommenderar verkligen lägret. "

- OTHILIA, UNGDOMSLÄGER  

"Kul och mysigt, och väldigt uppfriskande att både vara ute i skogen och vara utan mobil.  Att sova i tält var kallt men också roligt. "

- EMIL 12 ÅR, UNGDOMSLÄGER 2020 

  • Facebook
  • Instagram