top of page

ÄVENTYR, UPPLEVELSER & RETREATS

Gemenskap, återhämtning, äventyr och magiska naturupplevelser. 
Oavsett vilken upplevelse du väljer så garanterar vi dig ett minne för livet.

 

WILD WOMEN

Ett retreat för kvinnor med fokus på äventyr, gemenskap & avkoppling..  

noconnav-84.jpg
Detta är en helg för dig som behöver ny kraft, inspiration och motivation.
För dig som behöver bryta mönster och göra någonting nytt. Vi fyller batterierna med ny energi och delar tankar och upplevelser med varandra. Vi kopplar av och bort den vardagliga stressen och upplever ett äventyr tillsammans.

FREEBIRDS

Ett skärmfri paus i skogen

för paret, familjen eller kompisgänget.

Äventyr i skogen. Mysig stuga i skogen. Hyra stuga i skogen.
En helg där du och din älskling, familj eller kompisgäng lägger bort telefonerna, kopplar bort omvärlden och återkopplar till varandra.
Ni bor i en stuga mitt ute i skogen, lagar tillsammans mat över öppen eld och väljer aktiviteter från våran bucketlist. Boka eran paus från bruset och upplev en total paus från omvärlden i skogen. 

 

VINTER I VILDMARKEN

En oförglömlig vildmark & vinterupplevelse i sagolika Navardalen, Norra Dalarna.

A7T05323.jpg

No Connection & Dalum bjuder in till vinter i vildmarken. Gå off grid och upplev den förtrollande vintern i Navardalen tillsammans med oss. Vi kommer åka tillsammans ut på ett härligt äventyr genom orört vinterlanskap på turskidor. Under helgen lagar vi mat över öppen eld & ni får med er lärande och kunskap om eldteknik, naturen och matlagning över elden. På kvällarna värmer vi oss och varvar ner i den vedeldade bastun & väcker kroppen med uppfriskande isbad.

FÖRETAG & GRUPP

Nu är det dags för dig att ta med företaget på en skärmfri helhetsupplevelse i Navardalen.

Vildmarksupplevelse för företag. Vildmarksevent företag. Naturnära event för grupp. Retreats & Äventyrsresor för företag & grupp

Varför inte åka på ett alkohol och skärmfritt evenemang fyllt av äventyr och avkoppling som gör att hela personalstyrkan kommer hem med ny och mer energi istället för bakfylla och ångest? 

Vi skräddarsyr magiska evenemang för dig och ditt crew. 

bottom of page