top of page

RECENSIONER

från våra älskade gäster som gör allt möjligt
 

"Wild Women var en fantastisk helg där jag fick lov att landa.

Under vistelsen läggs en stor vikt på att man ska lyssna till sina egna behov, vilket i vardagen hemma lätt prioriteras bort.

Navardalen är helt fri från måsten och det öppnar upp till att bara vara. 

Samtalen runt elden är något jag kommer bära med mig en lång tid framöver. "

- Therese, WILD WOMEN

"Tack för en helt fantastisk helg med Wild Women. 

En underbar helg med avkoppling "frånkoppling från mobilen" inre funderingar och samtidigt roliga äventyr. Att bara få vara utan tid och prestation. Njuta av god mat och trevligt sällskap och en underbar natur, en ren lyxhelg "

- Camilla, WILD WOMEN

"Vardagslivet gör sig starkt påmint men jag håller min dörr öppen och om jag stannar upp och lyssnar så hör jag ännu trumman från vildmarken.

 

Navardalen är en magisk plats, att kliva in i detta space en helg borde alla göra som vill komma i kontakt med sina sinnen och känslor. Bortom tid och rum, närvara i sig själv och i naturen, andas och uppleva. Vildmark, äventyr och stillhet inramat av eld, bad, god mat och fantastiska kvinnor."

- Cecilia, WILD WOMEN

"För en månad sen var vi fria fåglar för en helg, Det var John och jag i en röd stuga i skogen i Älvdalen utan el & vatten. Inga mobiler, men med en bucketlist och en polaroidkamera. En underbar upplevelse via No Connection som gjorde att vi kunde stänga av allt brus och leva bara just här och nu. Kan varmt rekommendera det till alla. Längtar redan tillbaka” 

- EMILIA & JOHN, FREEBIRDS 

"Jag bokade No Connection till mig och min pojkvän för att fira hans 30 års dag. Det var helt perfekt och verkligen något som vi båda behövde. Det var sånt härligt väder att vi kunde paddla kanot och sitta ute och äta. Stugan var jättemysig och de hade fixat det så fint med ballonger och tårta såsom jag önskade. Vi fick även en engångskamera att använda, vilket faktiskt var bättre än att ha en kamera och försöka ta den perfekta bilden hela tiden. Rekommenderar detta till alla som har det stressigt och verkligen behöver koppla bort helt. Både jag och pojkvännen var jättenöjda med upplevelsen och upplägget!  "

- LESLIE & OLLE, FREEBIRDS 

"Återkommande vandrar sinnet tillbaka till upplevelsen jag hade djupt inne i skogarna, i Älvdalen. Återigen kan jag känna doften av skogen, tystnaden, trollskogen. Brasan, värmen, doften och det knarrande golvet i den oerhört mysiga stugan. Morgondoppet, bastun, den ljuvligt goda maten, energin och glädjes som delades sinsemellan. Vilken upplevelse! Avslutningsmiddagen... Kunskapen vi fick ta del av... Äventyren... Att hämta vatten i bäcken, och få smaka det mest klara godsmakande vattnet. Lägerelden och den gudomligt vackra spegelblanka sjön! Gitarrspelningen på morgonen... Jag kan känna hela upplevelsen rusa genom min kropp om och om igen! Denna skog, denna plats, talar så djupt till mig. Naturen; sådan oerhört vacker natur!  Jag kan inte sätta ord på hur stort inflytande denna upplevelse har haft i mitt liv. Jag är oerhört tacksam att få ha mött denna inspirerande Lina och hennes familj. Denna vecka var, när jag ser tillbaka på det, en vändpunkt för mig i mitt liv; livsförändrande. Det gav mig många insikter som lett till förändringar och förbättringar här hemma igen i mitt vardagliga liv. Oerhört välanordnad! Långt över förväntningarna! Dunderbra! "

- EMILIA , INTO THE WILD

"Det var ett av de roligaste äventyren jag varit med om. Skönt att bara lämna mobilen, åka ut i skogen en vecka och bara umgås med nya och gamla vänner. Trots kyliga nätter i tentipit och bad i dyan så var det kul. Mysigt att bara glida runt i kanoterna, laga mat över öppen eld, spela kort på kvällarna och bada med vänner. Kommer aldrig glömma detta äventyret. "

- SIRI, UNGDOMSLÄGER 

NC 3.jpg

"Jag hade en helt fantastisk vecka som var mycket proffsigt och genuint ordnad. No Connection gav mig en helt ny typ av återhämtning. Det var otroligt befriande att vara utan telefon och klocka, men även att få lära känna naturen i Sverige och uppleva så fin gemenskap med andra där alla hade fokuset att där vi befinner oss är det viktigaste. Älvdalen är en gömd pärla och det var en ynnest att få testa många roliga aktiviteter i en så inspirerande och vacker miljö. Jag kände mig mycket väl mottagen och rekommenderar alla som har möjlighet att testa denna upplevelse."

- SVEA, INTO THE WILD 

"Jag tyckte det var kul att vara med kompisar som jag sett förut och så var det jättebra ledare som var sådär nice lixom. Det var också skönt och mysigt att vara utan mobilen ett tag. Jag hade jättekul, jag rekommenderar verkligen lägret. "

- OTHILIA, UNGDOMSLÄGER  

"Kul och mysigt, och väldigt uppfriskande att både vara ute i skogen och vara utan mobil.  Att sova i tält var kallt men också roligt. "

- EMIL , UNGDOMSLÄGER 

bottom of page