Vi lever i två världar nu.

 Verkligheten och Internet

I vilken värld spenderar du mest tid?

Vi driver telefon, alkohol och drogfria äventyrsresor, företagsevent, retreats och ungdomsläger. No Connections huvudsyfte är att ge människor en paus från uppkopplingen. Men vi jobbar också för att förebygga psykisk ohälsa, krossa fördomar samt öka både självkänsla och självförtroende hos våra deltagare. Vi vill ge människor en chans till sitt livs äventyr, en plats att träffa nya vänner och kontakter. Vi vill att du ska känna dig levande!

 

 Vi arrangerar läger, retreats och äventyr med olika teman och inriktningar varje gång. Men oftast är det en kombination av avkoppling och adrenalin.

 

Vi åker kanot, vi sover under stjärnorna, sitter runt en lägereld och ventilerar våra känslor, vi vandrar, står på händerna, mediterar, spelar spel och mycket mer. Behöver du en paus från ditt uppkopplade liv? Eller är behöver du samla ny kraft, ny energi och nya vänner? Eller varför inte bara pausa vardagen för en helg och åka iväg på ett äventyr som du sent kommer att glömma?

Oavsett, du är välkommen till oss. 

Kontakta oss gärna för frågor: info@no-connection.se

VÅR VISION

I dagens samhälle är det ibland lätt att glömma bort vad som faktiskt betyder någonting. Vart du än kollar idag så ser du någonting som påverkar dig. Det påverkar främst dina tankar, men med tankar kommer känslor. På sociala medier finns det så mycket olika livsstilar att du snart inte vet varken vem du är eller vem du vill vara. Vad är rätt och vad är fel? Vad är sant och vad är falskt? 

Vi blir konstant matade med information, hur vi ska leva och hur vi ska vara.

Vi vill att människor ska få en möjlighet att koppla bort telefonen och istället återkoppla till sig själva. Hitta motivation och inspiration, och främst uppskatta sig själva och livet lite mera. 

Vi vill uppmuntra till att göra något helt nytt eller bryta ett pågående destruktivt mönster. Vi vet att det kan vara jobbigt, men vi vet att om vi kliver ur den där trygghetszonen så kan det lyfta dig till helt nya höjder.

Vad är det du minns? Är det den där tröjan du köpte för tre år sen? Eller är det den där oförglömliga resan du gjorde?

KOMMANDE ÄVENTYR

19-24 JULI 2020   

WAWEL OG WÅRÅ

Är du intresserad av att ta del av det älvdalska språket? Vill du träffa nya vänner, paddla kanot, vandra eller bada i ett vattenfall? Nu får ungdomar i Älvdalens socken chans att följa med på sommarens största äventyr.

LÄS MER OM VÅRA KOMMANDE ÄVENTYR:

EMAIL: INFO@NO-CONNECTION:SE

TELEFON: 0720337671

  • Facebook
  • Instagram
@noconnecti0n