top of page
noconnav-148.jpg
VINTER I VILDMARKEN

En oförglömlig vildmark & vinterupplevelse i sagolika Navardalen, Norra Dalarna.

Om denna upplevelse:

No Connection & Dalum bjuder in till vinter i vildmarken. Gå off grid och upplev den förtrollande vintern i Navardalen tillsammans med oss. Vi kommer åka tillsammans ut på ett härligt äventyr genom orört vinterlanskap på turskidor. Under helgen lagar vi mat över öppen eld & ni får med er lärande och kunskap om eldteknik, naturen och matlagning över elden. På kvällarna värmer vi oss och varvar ner i den vedeldade bastun & väcker kroppen med uppfriskande isbad. Bo mysigt i rum i vildmarksodgen med vedeldad kamin eller bo i kaminuppvärmda Tentipitält på vårt vintercamp på sjön.

Datum:  17 - 19 Mars 2023

Antal platser: 12 platser

Plats: Navardalen Wilderness Lodge

 

Om platsen:

Vid vackra Navarsjön omringad av tre berg i Dalarnas norra vildmark ligger denna fantastiska plats. Här bor du helt off grid och långt ifrån stadens brus. I närområdet bor det mer vilda djur än människor - i skogarna där björn, älg, varg och lo strövar fritt. I vildmarkslodgens sjö finns ett fint bestånd av både röding och öring. Navardalen bjuder in till storhet, stillhet och lugn. Här kan du njuta av magiska stjärnhimlar, sagolikt vackert vinter och vildmarkslandskap. Här finns vedeldad bastu, isvak och sprakande brasor. Här bor du antingen i delat rum i vår vildmarkslodge med vedeldad kamin eller i delat Tenttipitält i vårt vintercamp.

Boende:

Vildmarkslodgen: Här bor du bekvämt i ett av lodgens vackert inredda rum. I det mysiga allrummet umgås vi till ljudet och värmen från den vedeldade kaminen.


Tentipicampen: Bo i tält i vårt vintercamp. Detta är en fantastisk upplevelse! Här bor du bekvämt i säng med renfäll och sovsäck och somna till ljudet av den kaminens sprakande eld.